meg1.jpg

Jeg heter Martin og jeg bor i Bergen hvor jeg er født og alltid har bodd. Jeg er 20 år og studerer ved Universitetet i Bergen. Etter 19 år hjemme på Smørås flyttet jeg til Laksevåg. Her deler jeg leilighet med Odd og snart kommer også tredjemann tilbake. Vi bor i en fin liten leilighet med en bitteliten utsikt mot Bergen sentrum. Det er ikke langt opp til nærmeste byfjell og jeg har nå funnet flere stier opp til Damsgårdsfjellet.

Jeg studerer Midtøstenkunnskap ved UiB og jeg er på 2. semester. Faget er veldig interessant og i dette semesteret tar jeg Midtøstens historie og arkeologi, religionsvitenskap og sosialantropologi knyttet Midtøsten. Neste semester får jeg brukt de valgfrie studiepoengene jeg har (kun 15 studiepoeng!) og jeg får et valgfritt emne innen Midtøstenkunnskap. Jeg skal senere i studiet spesialisere meg i arabisk. I høst skal jeg på studietur til Syria og muligens også Libanon.

Jeg elsker språk og jeg liker å lære nye. Jeg har vokst opp med norsk og tysk og jeg har som alle andre nordmenn lært engelsk på skolen. Siden 2004 har jeg tatt spanskkurs og jeg holder fremdeles på med kurs nå. Dette blir vel det siste siden jeg nå har kommet på et høyt nivå og det ikke er så mange flere trinn etter dette. Om et år begynner jeg å studere arabisk. I tillegg prøver jeg meg også fram på italiensk, portugisisk, nederlandsk og luxemburgsk. Det er spesielt morsomt å prøve seg fram på dansk.

I april i fjor ble jeg kjent med en som er hørselshemmet som lærte meg tegnspråk. Det begynte med at jeg hadde lyst å kommunisere bedre med ham og han lærte meg mange tegn. Siden har han lært meg stadig mer og tatt meg med på tegnspråkfester hvor jeg har blitt kjent med andre tegnspråkbrukere. Nå kjenner jeg mange og jeg bruker tegnspråk aktivt.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: